Via deze rubriek houden wij u graag op de hoogte over de laatste nieuwigheden

Tools

Op deze sectie vindt u enkele tools om uw administratie makkelijk te verwerken. Wil u de berekeningstools voor vergoedingen gebruiken, overleg dan eerst even met uw dossierbeheerder bij Kantoor Van Steendam die u zal uitleggen hoe u de resultaten correct in uw boekhouding integreert.

Videoconference

Nood aan een snel videogesprek of dienen wij uw scherm even over te nemen? Eenvoudig en snel zonder installatie van bijkomende software of nieuwe login-gegevens.

Person using tablet computer with keyboard 3815615

Handleidingen

Mandaten FOD - privé

U wenst een volmacht toe te kennen aan Kantoor Van Steendam zodat wij uw privatieve fiscale aangifte of andere verplichtingen voor u kunnen voldoen? Deze handleiding legt u snel en eenvoudig uit hoe u deze volmachten online kan toekennen aan de hand van uw e-ID

Mandaten FOD - professioneel

U wenst een volmacht toe te kennen aan Kantoor Van Steendam zodat wij uw professionele fiscale aangifte personenbelasting, BTW-aangiftes of andere verplichtingen voor u kunnen voldoen? Deze handleiding legt u snel en eenvoudig uit hoe u deze volmachten online kan toekennen aan de hand van uw e-ID

Elektronische kopij e-ID

Sinds de wetswijziging van 2010 zijn boekhouders en accountants verplicht om een extra screening van hun cliënteel te doen in het kader van de anti-witwas-wetgeving. Een belangrijk onderdeel van ons AWW-dossier is de kopij van uw e-ID. Een kopij van uw e-ID bezorgt u ons eenvoudig via deze handleiding.

Account
Contacteer ons